Стопкадър бТВНаш известен дипломат направи интересен коментар за войната.На този етап

...
Стопкадър бТВНаш известен дипломат направи интересен коментар за войната.На този етап
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: На този етап Русия губи войната

Стопкадър бТВ

Наш прочут дипломат направи забавен коментар за войната.

На този стадий Русия губи войната. Речта на Путин е доказателство, че той си дава сметка, че губи войната. Тя беше ориентирана във вътрешността, към военолюбците, стреми се да резервира поддръжката, която му е потребност. Това разяснява Надежда Нейнски, някогашен министър на външните работи, в ефира на бТВ.

„ Русия в никакъв случай не е имала почитание към човешкия живот – младите, починали в тази безсмислена война, потвърждава това. Войната ще бъде дълга, тъй като Русия не трансформира своите цели ”, счита тя.

" Тази война сподели, че нуклеарното оръжие има взаимовъзпираща мощ. Дори Русия, с изключение на закани, не е прибягнала до това. Още е в действие правилото, че в случай че тя използва нуклеарно оръжие, насреща също ще се използва ", добави тя, написа novini.bg.

Според нея е по китайски сбито, без конкретика концепцията за прекъсване на войната в Украйна с 12 точки: „ Със сигурност обаче това, че Китай сподели, че нуклеарен спор е неосъществим, повлия на Путин. ”

Тя счита, че Съединени американски щати, НАТО и Европейски Съюз изрично се опълчиха на завръщането на политиката на силата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР